ONLINE POPQUIZ MARATHON

Woensdag is het tijd voor de eerste (en hopelijk meteen ook laatste) editie van de Online Popquiz Marathon! Wij kunnen niet wachten en uit al jullie reacties blijkt dat veel teams zich al aan het warm lopen zijn en vooral heel erg benieuwd zijn naar wat er nu precies gaat gebeuren.
We hebben zojuist alle deelnemers een mail gestuurd met daarin de volledige uitleg.

Mocht je het gemist hebben, de online Popquiz Marathon bestaat uit 2 onderdelen:

ONLINE QUIZRONDES

Via een besloten deel van de website krijg je toegang krijgt tot een flink aantal complete Marathonrondes. Inclusief alles wat je nodig hebt om de quizzen te kunnen spelen.

DE ONLINE POPQUIZ MARATHON

Deelnemers krijgen een invulformulier en een link naar het – nu nog – geheime Twitch-kanaal van de Popquiz Marathon. Wij presenteren live vanuit Rotown de Online Popquiz Marathon die bestaat uit een aantal rondes + een bonusronde. De bonusronde kan je alleen spelen als je in de laatste ronde van de reguliere quiz een e-mailadres hebt kunnen ontcijferen. En daar heb je dan weer de invulformulieren voor nodig.

Doe je mee met de (online) Popquiz Marathon en heb je geen mail van ons gehad?

Check dan eerst even je spambox en ongewenste e-mail. Zit daar nog steeds niks in, neem dan contact met ons op via info@popquizmarathon.nl. Dan zorgen we dat je alle informatie alsnog toegestuurd krijgt. Dit geldt, uiteraard, alleen als je hebt aangegeven dat je mee wil doen met de Online Popquiz Marathon. Mensen die ervoor gekozen hebben een refund aan te vragen of van de voucherregeling gebruik te maken, kunnen door die keuze niet meedoen met de online Popquiz Marathon.