Early birds hebben meer kans op de overwinning!

Ook dit jaar hebben we weer twee essentiële Early Bird-acties voor teams die snel hun teamticket in huis halen:

1. ONTVANG SUPERHANDIGE RONDEUITLEG
Wil je voor je aan de Popquiz Marathon begint al weten waar elke ronde over gaat? Uit de vage quiztitels in het blokkenschema is vaak weinig op te maken en je kunt ineens bij een supermoeilijke ronde komen te staan. Voorkom verrassingen en zorg dat je de superhandige ronde-uitleg ontvangt!

Hoe? Bestel je ticket én stuur een mailtje met je ticketnummer + de stad waar je meespeelt uiterlijk 12 maart naar info@popquizmarathon.nl. En natuurlijk dat je de ronde-uitleg wil ontvangen. Dan sturen we je twee dagen voor de Popquiz Marathon uitleg over alle rondes toe, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Daarmee heb je meteen een grote voorsprong op je concurrenten!

2. OEFENQUIZZEN
We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan met je ticketnummer + de stad waar je meespeelt aan via info@popquizmarathon.nl!

De eerste oefenquiz versturen we op 12 maart, dus hoe eerder je een ticket koopt, des te meer oefenquizzen je zal ontvangen.