Arnhem

Op woensdag 20 mei vindt dit jaar opnieuw de Popquiz Marathon in Arnhem plaats. Er kan op diverse locaties door de stad gespeeld worden met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een metalhead bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kunnen de vouchers bij Luxor Live omgewisseld worden voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team.

Er is genoeg tijd om aan zeker vier tot zes rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kan dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Luxor Live het winnende team bekend gemaakt. Je kan de quiz alleen winnen als je aan minimaal vier rondes op drie verschillende locaties hebt meegedaan.

SPELREGELS
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 4 rondes op 3 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 4 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 uur inleveren bij Luxor Live maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties.

ONTVANG DE OEFENQUIZZEN
We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz voor iedereen die in de voorverkoop een ticket koopt. Hoe eerder je een ticket koopt, des te meer oefenquizzen je zal ontvangen. Wil je ook de oefenquizzen ontvangen? Vul dan hier je gegevens in:

  Locaties

  Tickets

  Locaties:

  Colours

  Jansplein 473

  DAVO Bar

  Rijnkade 41

  Heeren van Aemstel

  Kortestraat 17

  Luxor Live

  Willemsplein 10